Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΩΜΑ


Στις 13 Ιουλίου 2000 γεννήθηκε ο …Θωμάς

Στις 13 Ιουλίου βρήκα και γω (ο μπαμπάς) τον προορισμό μου…. Η βασική θεωρία μου για τον ορισμό της ζωής είναι ότι «ερχόμαστε σ’αυτό τον κόσμο για να δημιουργήσουμε..» όσο περισσότερα δημιουργήσουμε τόσο πιο ικανοποιημένοι θα «φύγουμε»! και δεν μιλάω για χρήματα και υλικές κατασκευές σε καμία περίπτωση.. μιλάω για «λόγια» , καταστάσεις, αξίες, αγώνες….. και τέλος την υπέρτατη «δημιουργία» .. την δημιουργία ενός ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΥ που εκτός από το να τον φέρουμε στον κόσμο , θα αξιολογηθούμε και στο πως θα τον μεγαλώσουμε μέχρι στο σημείο που θα παίρνει αποφάσεις μόνος του για την ζωή του και έτσι θα αναλάβει τις δικές του ευθύνες..

Πιστεύω σ’αυτό που πιστεύουν πολλοί ότι τα «παιδιά είναι οι καθρέπτες των γονιών τους» .. έτσι από άλλους αλλά και από τον ίδιο μας τον εαυτό μετά από χρόνια θα είναι εύκολη η αξιολόγηση μας για την πορεία μας σ’αυτό τον κόσμο….

Λυπάμαι στην κυριολεξία άτομα που δίνουν τον εαυτό τους για ανούσια πράγματα (υλικές απολαβές γενικότερα ) και χάνουν την ουσία… και η ουσία βρίσκετε στο κάθε λεπτό που βρίσκεσαι δίπλα στο δημιούργημα σου…

Βέβαια υπάρχει και η μικρή μας Ελευθερία, αλλά γιάυτή θα μιλήσουμε σε άλλη φάση…

Χρόνια σου πολλά αγόρι μου.. !!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δ: Α..να χαθείς παλιοτόμαρο!! Με συγκίνησες....!!!
Χρόνια πολλά Θωμά και να σε έχει ο Θεός γερό για να μην γίνεις όπως ο πατέρας σου... (χαχαχαχα... ε είπαμε blue button είμαστε... δεν κανει να το σοβαρέυουμε τόσο)

trcoff.gr είπε...

Χρόνια Πολλάαααααααααααα Θωμά!!!! Να τον χαίρεσαι βρε...

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαιρεσαι τον παιδαρο Κωτσο!!! Παντα γερος να ειναι!!!